Epoxy Borde

Vær med hele vejen igennem

Hvis du vælger at lægge en bestilling hos os, kan du være sikker på at blive inddraget i hele processen. Vi kommer gerne på besøg i dit hjem hvor vi snakker om jeres ønsker og behov. I er også velkommen til at besøge vores Showroom i stedet. Efter vi har lavet en aftale, sørger vi for hele tiden at konsultere dig angående vores arbejde, hvilket betyder, at du kan forme dit bord ned til mindste detalje.

Under processen foretager vi blandt andet farveprøver, så vi er sikre på, at farven matcher dit ønske. Når du er tilfreds med farver, skal du også vurdere, hvorvidt knasterne skal udfyldes.

Efter bordet er færdigt, leverer vi dit plankebord til dit hjem og opsætter det lige der hvor du vil have det. Vi giver dig også en grundig vejledning om, hvordan du skal behandle og vedligeholde dit nye kvalitetsbord. På den måde får du mest ud af dit produkt.

Hvis du ønsker at være til stede under en del af processen, er du mere end velkommen til at besøge os i Jerup – du skal blot booke en tid her på hjemmesiden, så vi kan forberede os på dit besøg.

På den måde får både du som kunde og vi som virksomhed en god oplevelse ud af dit besøg.

Få et epoxy bord efter dine ønsker

Få dit helt eget specialavet epoxy bord

Book et gratis inspirationsmøde

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.